Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Från Swedavia till Dalarna Science Park - till StyrelseAkademien.

Sture Ericsson ​kommer att under försommaren att sluta som VD för Dalarna Science Park och tar nu över som ordförande för StyrelseAkademien ​Dalarna efter Kjell Nohrstedt.
​Sture är ursprungligen från Ånge och ​har arbetat i ​flera städer över hela Sverige. ​2002 blev Sture VD på Swedavia, ​som då var Luftfartsverkets konsultbolag med uppdrag över hela världen. Han landade så småningom i Borlänge och ​då som VD ​för Dalarna Science Park. 

Med sin bakgrund kom han att driva frågan ”Skulle vi inte kunna samarbeta mer mellan våra städer och regioner” ​ 

- Jobbet som VD på Dalarna Science ​Park har gett mig ​förmånen att få var med i en dynamisk och spännande region som Dalarna. ​Dalarna Science Park är en arena för många människor och spännande projekt och vi har ​under åren gått från 6 till 24 medarbetare, vilket är kul.

- Nu när jag kliver av som VD efter tio år känns det ​viktigt för mig att få möjlighet att fortsätta samverka med det stora nätverk som jag byggt upp. StyrelseAkademien i stort och StyrelseAkademien Dalarna specifikt känns som en spännande verksamhet som jag vill vara med att utveckla, säger Sture

​Sture menar att styrelser är mycket viktiga för företagsutveckling och ​regionalt tillväxtarbete.  ​Han är övertygad om att vi behöver fler ledamöter, bredda styrelsearbetet och med det som utgångspunkt ser han fram emot en intressant tid som ordförande.

Vi är mycket glada över att Sture med sitt breda kontaktnätverk och långa erfarenhet kliver på som ordförande för StyrelseAkademien Dalarna, säger Jan Paju verksamhetsledare.


Från vänster Sture Ericsson, Jan Paju och Kjell Nohrstedt

”Det är Dalarnas bästa nätverk"

När Kjell Nohrstedt nu slutar som Styrelseordförande gör han det med flaggan i topp.
Under Kjells två år har StyrelseAkademien Dalarna haft sina bästa år sedan starten för åtta år sedan. Man har en ekonomii bra balans och en stark ökning av omsättning, partners och medlemmar.

- Att vi lyckades rekrytera och finansiera en verksamhetsledare som Jan är en av framgångsfaktorerna för oss. Att vi sen nådde vårt mål med 200 medlemmar känns mycket bra, säger Kjell.

- Med min långa erfarenhet av styrelsefrågor och företagsledning var det roligt och utvecklande att ta sig an Dalarnas bästa nätverk. Styrelsearbete är viktigt för Sveriges näringsliv och givetvis även för Dalarna.

- Sen tror jag att man inte skall arbeta för länge på en plats utan låta ny energi fylla på. Där har valberedningen gjort ett bra jobb som lyckades med Sture. Han har nu mycket bra förutsättningar och möjlighet att ta nästa steg med StyrelseAkademien.

Vad ska du nu göra Kjell? … men den frågan fick ni ju inte ställa, sa Kjell och log på det sätt som han brukar göra.
Vi kommer att ha fortsatt kontakt och jag kommer fortsatt som medlem att engagera mig i styrelsefrågor, avslutar Kjell.

Nationella partners: