Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Så blir du attraktiv för Styrelseuppdrag

Du känner dig sugen på att ge dig in i styrelserummen men vägen dit kan vara krokig. Styrelserekryteraren Therese Reinfeldt ger sina bästa tips.

Rekryteraren Therese Reinfeldt har många års erfarenhet av executive search och har tillsatt närmare 250 styrelseledamöter inom de flesta branscher. Efter ett frukostseminarium i augusti arrangerat av Styrelseakademien Stockholm och SEB bad vi henne summera sina bästa tips.

  • Se till att få erfarenhet av strategiskt arbete och resultatansvar, helst som ledare i ditt operativa arbete. Därmed lär du dig att tänka strategiskt, och får förståelse och kunskap inom de finansiella frågorna som drivs i styrelsen.

  • Skaffa exponering mot styrelse i din operativa roll, genom att arbeta med projekt och ansvarsområden som styrelsen behöver ta ställning till. På så vis lär du dig hur styrelsen arbetar och vilka frågor som hör hemma i styrelserummet.

  • Skaffa en bred kompetens- och erfarenhetsbas från olika branscher och företag. Då kan du applicera olika erfarenheter från olika sammanhang i just denna styrelse.

  • Säkerställ att du har tillräckligt med tid för uppdraget och att du väljer ett bolag som intresserar dig. Så säkerställer du att du gör ett bra jobb och får möjlighet till fler styrelseuppdrag!


Styrelseakademien Stockholm/Uppsala håller i ett antal utbildningar under året för dig som är intresserad av att bli en certifierad styrelseledamot. Som medlem  hamnar du också i vår kandidatbank dit ägare kan vända sig när de söker externa ledamöter.

Text: Malin Nyberg

Nationella partners: