Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Om Guldklubban

Stiftelsen Guldklubban
Utmärkelsen Guldklubban instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkadamein och arbetet med nomineringar drivs i Stiftelsen Guldklubban. Stiftelsens ändamål är att ”tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll … genom att organisera genomförandet av utdelningen av den årliga utmärkelsen Guldklubban” och ”i övrigt lyfta fram och uppmärksamma goda exempel på hur styrelseordförandeskapet utövas i praktiken”.

Läs mer om Guldklubban HÄR

Förening

Stockholms Erik Fröberg nominerad till Guldklubban

Erik Fröberg, ordförande i bolaget XLENT AB, nomineras till Guldklubban 2018 i klassen onoterade bolag.

Varje år tilldelar Styrelseakademien och Deloitte utmärkelsen Guldkubban till en ordförande i Sverige med syftet att öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll. 2018:s nominering i klassen onoterade bolag från region Stockholm, är Erik Fröberg, ordförande i XLENT AB.

 - Jag har jobbat med styrelseuppdrag i tjugo år och det känns väldigt roligt att få den här uppmärksamheten, säger Erik Fröberg.

Under en frukost den 24 oktober berättade Erik om sin resa för ett tjugotal medlemmar från Styrelseakademien Stockholm. SA Stockholms ordförande Gunvor Engström var på plats:

-Jag tycker Erik är ett väldigt intressant exempel på hur man kan kombinera styrelsearbete med att vara investerare. Den kombinationen är aktuell för många idag, säger hon.

I nomineringsgruppen ingår företrädare för StyrelseAkademien Stockholm, SEB och Deloitte.

Utmärkelsen delas ut den 28 november på Grand Hôtel i Stockholm i två klasser – noterade bolag och onoterade bolag.

Nomineringen lyder:
”Erik Fröberg har med framgång under många år lett styrelsen för XLENT AB genom att vara tydlig och drivande i sitt ordförandeskap och skapa en god laganda där alla i styrelsen kommer till tals. Erik Fröbergs förmåga att göra bra omvärldsanalyser har också bidragit till framgångarna."

Kriterier som ligger till grund för utmärkelsen Guldklubban är; 

  • bolagets verksamhet och utveckling senaste åren
  • styrelsearbetets kvalitet och särskilt utmärkande drag
  • kandidatens personliga sätt och egenskaper för att fullgöra ordföranderollen 

Nationella partners: