Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Våra utbildningstillfällen i april och maj

Utbildningar som vänder sig till alla som är intresserade av att utvecklas inom ägar- och styrelseområdet.

PLATS
Lundqvist & Lindqvist, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

KOSTNAD
Rätt fokus i styrelsearbetet:13 600 kr (medlemmar 12 200 kr)
Diplomkurser: 1 500 kr (medlemmar 1 200 kr)
Alla priser är exkl. moms

För mer information kontakta Camilla Åkerhielm 
tel. 08-400 250 10 eller camilla.akerhielm@styrelseakademien.se

Område

Certifieringsutbildningar i april och maj

Rätt fokus i styrelsearbetet är en certifieringsutbildningen för dig som vill fördjupa och bredda dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete, så att du på ett mer professionellt sätt ska kunna bidra till ökad konkurrenskraft och värdetillväxt.

Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete och vi hjälper dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning och kompetenshöjning. Basen utgörs av vår mest populära, grundläggande och allmänbildande utbildning Rätt fokus i styrelsearbete som de flesta med intresse för styrelsearbete och bolagsstyrning skulle ha nytta av. Du kan vara ägare, styrelseledamot eller VD, eller på annat sätt ha en relation till styrelsearbetet. Utbildningen är grundläggande och vänder sig till alla som är intresserade av att utvecklas inom ägar- och styrelseområdet. ”Rätt fokus i styrelsearbetet” är en certifieringsutbildning som ges över hela landet med 16 timmars undervisning, antingen under fyra halvdagar.

StyrelseAkademien Stockholm erbjuder dessutom ett antal kortare diplomkurser i specialämnen som berör ägare och styrelser. Kurserna bedrivs i seminarieform och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte med kurskamrater och erfarna lärare och styrelseproffs inom sina områden.

Rätt fokus i styrelsearbetet - bli certifierad
Utbildningsstart 9 april: Rätt fokus i styrelsearbetet inriktning noterade bolag 
Utbildningsstart 16 april: Rätt fokus i styrelsearbete SME
Utbildningsstart 26 aprilRätt fokus i styrelsearbetet SME i Uppsala
Utbildningsstart 14 maj: Rätt fokus i styrelsearbete SME - Engelska
Utbildningsstart 21 majRätt fokus i styrelsearbete SME
Utbildningsstart 23 majPåbyggnadsutbildning för noterade bolag
Utbildningsstart 27 majRätt fokus i styrelsearbetet SME - Internat


Några olika citat från tidigare deltagare på Rätt fokus i styrelsearbetet:

"StyrelseAkademiens utbildning har hjälpt mig att med begränsad styrelseerfarenhet göra ett omtag, utbilda mig och få en mer professionell syn på arbetet, vilket jag kommer att ha nytta av för framtida styrelseuppdrag. Det har också hjälpt mig att förstå de olika rollerna i bolagsstyrningen."

"Utbildningen var enormt bra och läraren höll en fantastisk nivå och var tydligt extremt kunnig och pedagogisk. Mycket bra utbildning som jag kommer rekommendera till andra."

"Bra utbildning och en mycket bra kursledare! Det är trevligt att bli positivt överraskad. Detta en av de bättre utbildningar jag någonsin har gått. Stort tack!"

"Det var länge sedan jag deltog i en utbildning som var så bra och som jag verkligen ser nyttan av - ångrar bara att jag inte gjort detta tidigare."

 

 

Nationella partners: