Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kontakt hos Microsoft

Henrik Byström
Tel: 0734082817
Mail: Henrik.Bystrom@microsoft.com

LÄNKAR

 

Förening

Microsoft - strategisk partner

Digitalisering står på alla organisationers agenda och har stor potential för att förstärka organisationers möjligheter att utvecklas och transformeras. Oavsett om det handlar om nya sätt att möta kunderna, förändrade arbetssätt, effektivisera organisation och processer eller hitta helt nya affärsmodeller.

Microsofts samarbete med Styrelseakademien är en viktig del i vår satsning på att öka kompetensen kring digitalisering på alla nivåer för att på så sätt skapa nya möjligheter för alla, både personer och organisationer. Genom vårt samarbete kan vi förstärka styrelsernas kompetens att i sin tur hjälpa företagsledningen att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde – på ett hållbart sätt.

Microsoft och Styrelseakademien genomför aktiviteter inom området som främst bygger på kompetensutveckling och nätverk, ex vis genom en rad seminarium tillsammans för att stärka styrelseledamöters kompetens inom viktiga områden samt att agera som råd i digitaliseringsfrågor.

Om Microsoft
Microsoft är ett av världens ledande techföretag inom molnstjänster, programvara och datorer. Vårt mål är att hjälpa våra kunder nå sin fulla potential och skapa nya möjligheter med hjälp av digitala verktyg. Bland våra produkter och tjänster finns bland annat Microsoft Office, Microsoft Windows, Microsoft Cloud, Xbox, LinkedIn, Minecraft, Skype och sökmotorn Bing. Microsoft grundades år 1975 och den svenska verksamheten startades år 1985. Microsoft Sverige har idag cirka 600 medarbetare och kontor Stockholm, Göteborg och Linköping. 

Nationella partners: